Antena Căutare

Vaporasele de pe lacul Herastrau, operationale din acest weekend

Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) a anuntat ca, din acest weekend, se reia agrementul pe lacul Herastrau. De Florii si de Paste plimbarile cu vaporasul sau traversarile cu salupa sunt gratuite.

Vizitatorii parcului Herastrau vor putea traversa sau vor putea face turul lacului gratuit, in weekend-urile 27-28 martie si 3-4 aprilie.

Traversarea lacului Herastrau are o durata medie de 10 minute, iar plecarea se va face de la debarcaderul central catre debarcaderul Garofita, cu salupe de capacitate mica. Pentru turul lacului, bucurestenii vor avea la dispozitie ambarcatiuni mai mari, plecarea facandu-se de la debarcaderul Pescarus.

Tarifele pentru traversari sau turul lacului sunt nemodificate fata de anul trecut - 5 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii. Programul de agrement pe lacul Herastrau se desfasoara in intervalul orar 10:00- 20:00 de marti pana duminica, iar luni intre orele 12:00 - 20 :00.

Nu uitati: In noaptea aceasta se da ceasul inainte cu o ora... Pelerinaj de Florii in Bucuresti (Vezi zonele cu restrictii de circulatie)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x