Vara se prelungeste si in aceasta toamna. Vezi prognoza meteo!

Pentru intervalul august - octombrie 2011, informatiile meteo vin de la Centrul European pentru Prognoza Vremii pe termen mediu. Potrivit prognozei, toamna se va instala in Romania treptat, cu zile autentice de vara in vestul tarii, dar si cu precipitatii abundente.

In luna august, regimul termic al aerului va inregistra valori peste mediile multianuale lunare in estul, sud-estul si local in vestul tarii.

In restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice. Cantitatile de precipitatii se pot situa sub normele climatologice in sudul, sud-estul si local in vestul teritoriului, iar in restul tarii, acestea vor fi apropiate de mediile multianuale lunare.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Se pare ca luna septembrie va fi una calduroasa mai ales in zona Dobrogei, temperaturile depasind valorile medii. In rest, temperaturile medii lunare ale aerului vor prezenta valori apropiate de normele climatologice in majoritatea regiunilor.

Va ploua destul de mult, cantitatile lunare de precipitatii vor fi peste normele climatologice pe aproape intreg teritoriul, iar in sud-estul si local in sudul tarii, acestea pot fi apropiate de valorile normale, sustin meteorologii.

In luna octombrie, regimul termic mediu lunar al aerului se va situa in limite apropiate de mediile multianuale pe aproape intreg teritoriul, exceptand sud-estul si local in vestul tarii, unde temperaturile medii vor fi peste normele climatologice.

Cantitatile de precipitatii vor avea valori apropiate de mediile multianuale lunare in majoritatea zonelor, iar in vestul, centrul si nordul tarii, acestea pot depasi normele climatologice lunare.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri