Antena Căutare

Vârsta de pensionare femei 2019. Cadrele didactice pot rămâne la catedră peste vârsta de 65 de ani

Vârsta de pensionare femei 2019. Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a modificat modificat Metodologia privind mobilitatea personalului didactic. În consecință, profesoarele pot rămâne la catedră și după vârsta de 65 de ani.

Vârsta de pensionare femei 2019. Cadrele didactice pot rămâne la catedră peste vârsta de 65 de ani
varsta pensionare femei 2019

Vârsta de pensionare femei 2019. Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a modificat modificat Metodologia privind mobilitatea personalului didactic. În consecință, profesoarele pot rămâne la catedră și după vârsta de 65 de ani.

Vârsta de pensionare femei 2019. Potrivit edupedu.ro, cadrele didcatice vor putea preda la clasă chiar dacă ar trebui să iasă la pensie. Ca asta să fie posibil, tot ce trebuie să facă este să depună două cereri la secretariatul școlii, până pe data de 31 ianuarie 2019.

Vârsta de pensionare femei 2019. Ce trebuie să facă profesoarele care vor să-și prelungească șederea la catedră

Cadrele didactice care până la 1 septembrie 2019 împlinesc vârsta de 65 de ani vor putea să rămână la catedră, dacă vor. Trebuie însă depuse două cereri, la secretariatele școlilor de unde aparțin, respectiv o cerere de menținere în activitate ca titular, în funcția didactică peste vârsta de 65 de ani și una pentru continuarea executării contractului individual de muncă până la 65 de ani după împlinirea vârstei standard de pensionare.

Potrivit sursei citate, în anul școlar 2017-2018, 5.428 de norme (dintr-un total de 217.862 la nivel național) au fost ocupate cu personal didactic calificat pensionat încadrat în regim de plata cu ora.

Vârsta de pensionare femei 2019. Ce prevede Ordinul nr. 5.728 publicat în Monitorul Oficial

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

sursa foto: portalinavatamant.ro

Caz dramatic într-o școală! O profesoară cu inimă de gheață târăște cu cruzime pe hol un copil cu autism! Imaginile sunt... Încă o avarie la RADET. 80 de blocuri din București, fără apă caldă și căldură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x