Vaslui: Bebelus, muscat de fata de propria mama

Un bebelus de o luna a fost muscat de o mana si de fata de catre mama lui. Copilul se afla internat in Spitalul de Urgenta Vaslui, atunci cand a fost atacat de propria mama. Femeia, in varsta de 22 de ani, are antecedente psihiatrice.

"Noi am primit o sesizare de la spital prin care am fost informati ca in timp ce era internata la Pediatrie cu fetita, tanara a muscat-o pe aceasta si a zgariat-o pe corp. Femeia a fost internata la Psihiatrie, iar politistii au deschis un dosar de cercetare penala pe numele ei. Tanara este cercetata pentru rele tratamente aplicate minorului, loviri si alte violente"


Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili daca minora trebuie internata intr-un centru maternal sau poate fi lasata in grija familiei.

sursa: Antena3

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri