Antena Căutare

Vaslui: Bebelus, muscat de fata de propria mama

Un bebelus de o luna a fost muscat de o mana si de fata de catre mama lui. Copilul se afla internat in Spitalul de Urgenta Vaslui, atunci cand a fost atacat de propria mama. Femeia, in varsta de 22 de ani, are antecedente psihiatrice.

"Noi am primit o sesizare de la spital prin care am fost informati ca in timp ce era internata la Pediatrie cu fetita, tanara a muscat-o pe aceasta si a zgariat-o pe corp. Femeia a fost internata la Psihiatrie, iar politistii au deschis un dosar de cercetare penala pe numele ei. Tanara este cercetata pentru rele tratamente aplicate minorului, loviri si alte violente"


Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili daca minora trebuie internata intr-un centru maternal sau poate fi lasata in grija familiei.

sursa: Antena3

VIDEO! Arad: Motociclist prins conducand cu 251 km/h... Populatia Romaniei a scazut cu peste doua milioane fata de recensamantul din 2002. Acum sunt 19.599.506 locuitori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x