Căutare Live

Vaslui: Doi fraţi, căutaţi după ce au plecat sâmbătă seară de la stâna tatălui lor şi nu s-au mai întors

Doi fraţi în vârstă de 11 şi 13 ani din judeţul Vaslui sunt căutaţi, vineri, de poliţişti, pompieri şi jandarmi, după ce sâmbătă seară au plecat de la stâna tatălui lor şi nu s-au mai întors. Părinţii celor doi au crezut că aceştia au plecat la bunica lor, astfel că au alertat autorităţile abia vineri.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vaslui, poliţiştii au fost sesizaţi, vineri, despre faptul că doi copii din localitatea Banca-Sat, comuna Banca, Neculai Irimia, în vârstă de 13 ani, şi Ion Mihai Irimia, în vârstă de 11 ani, au plecat, în 2 noiembrie, de la o stână aflată în vecinătatea localităţii şi nu s-au mai întors până în prezent.

Cei doi fraţi au plecat de la stâna tatălui lor sâmbătă seara, însă părinţii au crezut că au plecat la bunica lor şi nu i-au căutat până acum.

Neculai Irimia are 1,40 metri înălţime, greutate aproximativă de 45 de kilograme, părul şaten, ochi albaştri, iar la data dispariţiei purta un pulover albastru cu dungi roşii, pantaloni sport albaştri, cizme de cauciuc de culoare albastră şi un fes negru.

Ion Mihai Irimia are aproximativ 1,40 metri înălţime, circa 40 de kilograme, părul blond şi ochi verzi. La data dispariţiei, el era îmbrăcat cu o geacă maronie, pantaloni gri şi cizme de cauciuc de culoare verde.

În căutarea lor au fost mobilizaţi pompieri, jandarmi şi poliţişti.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... România, în pragul recesiunii? Ce se va întâmpla cu salariile românilor...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri