Căutare Live

Vaslui: Incendiu la o biserică monument istoric, veche de 400 de ani; 30 de enoriaşi s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o biserică veche de 400 de ani, monument istoric, din localitatea Munteneşti, judeţul Vaslui. Treizeci de enoriaşi care se aflau în biserică s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime.

ISU Vaslui a intervenit, vineri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în localitatea Munteneşti, comuna Ştefan cel Mare, la biserica veche, monument istoric, vechi de 400 ani.

Bierica este contruită din lemn şi are izolaţie, incnediul manifestându-se la aceasta.

”În momentul izbucnirii incendiului, în biserică se aflau peste 30 de enoriaşi care au s-au autoevacuat. Nu au fost victime”, a transmis ISU Vaslui.

Cauza de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Sursa : news.ro

Incendiu puternic în Afumați, lângă București! A fost transmis un mesaj RO-Alert! Ce pericol ar putea exista în aer. Gar... Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie: Accidentul de pe DN 7, din judeţul Argeş, provocat de fostul...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri