Căutare Live

Vaslui: Incendiu la o biserică monument istoric, veche de 400 de ani; 30 de enoriaşi s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o biserică veche de 400 de ani, monument istoric, din localitatea Munteneşti, judeţul Vaslui. Treizeci de enoriaşi care se aflau în biserică s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime.

ISU Vaslui a intervenit, vineri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în localitatea Munteneşti, comuna Ştefan cel Mare, la biserica veche, monument istoric, vechi de 400 ani.

Bierica este contruită din lemn şi are izolaţie, incnediul manifestându-se la aceasta.

”În momentul izbucnirii incendiului, în biserică se aflau peste 30 de enoriaşi care au s-au autoevacuat. Nu au fost victime”, a transmis ISU Vaslui.

Cauza de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie: Accidentul de pe DN 7, din judeţul Argeş, provocat de fostul...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri