Antena Căutare

Vasluianul declarat mort de propria soţie a pierdut procesul prin care a cerut să fie recunoscut viu!

Situaţie tragicomică pentru un bărbat din judeţul Vaslui, declarat mort de soţia lui, în urmă cu doi ani! Omul lucra de mult timp în Turcia, iar femeia a decis să-şi refacă viaţa în Italia, aşa că a ales acest mod simplu de a scăpa de el. Întors în ţară, bărbatul a cerut anularea decesului în instanţă, dar a pierdut procesul.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani a pierdut procesul din cauză că a formulat calea de atac, la doi ani de la pronunţarea decesului. Aşa că o vreme bărbatul va rămâne mort în acte. Constantin Reliu a fost declarat decedat după după ce a plecat în Turcia şi, din 1999, a rupt orice legătură cu familia, din cauza neînţelegerilor. Fiindcă nu mai primise nicio veste de la bărbat, soţia a solicitat în instanţă declararea decesului acestuia, lucru care s-a întâmplat în 2016. La începutul acestui an, bărbatul a fost depistat de autorităţile din Turcia având documentele de şedere expirate, motiv pentru care a fost expulzat. Iar la sosirea în ţară a aflat că este mort deja. Fără acte, bărbatul nu se poate angaja şi nici nu se poate întoarce în Turcia unde susţine că are o firmă.

Prognoza METEO| GATA! VREMEA o ia razna: lapoviță, ninsori și temperaturi extreme în România... Faceți cunoștință cu una dintre femeile cu CELE MAI LUNGI PICIOARE de pe planetă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x