Antena Căutare

Vatmanul și șoferul, implicați în celebrul accident din București au fost găsiți vinovați. Polițiștii le-au deschis dosar penal

Răsturnare de situaţie în cazul celebrului conflict dintre un vatman din Bucureşti şi un şofer. Imaginile au devenit virale, iar poliţiştii s-au răzgândit. Nu doar şoferul care depăşeşte coloana de maşini pe linia de tramvai este de vină.

Agenţii au observat că vatmanul a lovit intenţionat autoturismul şi i-au deschis dosar penal. Înfruntarea din trafic a declanşat un val de comentarii. Cine a greşit în acest caz?

După verdictul dat ieri, poliţiştii s-au mai gândit puţin. L-au lăsat pieton pe şofer, i-au dat şi o amendă de 2.200 de lei, apoi şi-au mutat atenţia asupra vatmanului.

Şoferul are 90 de zile la dispoziţie pentru a depune plângere. Între timp, continuă şi cercetarea disciplinară a vatmanului.

Codul Rutier pare opţional pentru mulţi şoferi. Este o realitate, iar dovadă stau imagini surprinse chiar astăzi, la bordul unui tramvai. Am pornit dimineaţă chiar pe traseul pe care a avut loc accidentul, iar şoferii au apărut imediat pe linia specială.

Ultimă oră! A fost descoperit un cadavru la Gara de Nord din București... Anunț de maximă importanță pentru români: se dau 35.000 de lei de la stat! Ce trebuie să facă pentru a-i primi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x