Antena Căutare

Vecinii lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri cumplite despre ziua în care a fost ucisă Alexandra: ”Am simțit un miros, am crezut că face grătar!”

Alexandra Măceșanu, adolescenta de doar 15 ani, a fost ucisă, iar acum, după ce familia ei a fost anunțată, conitnuă ancheta la ”Casa Groazei”. 

Alexandra Măceșanu, adolescenta de doar 15 ani, a fost ucisă, iar acum, după ce familia ei a fost anunțată, conitnuă ancheta la ”Casa Groazei”.

Mai exact, se pare că astăzi, Gheorghe Dincă ar urma să-i după pe anchetatori la locul în care se afă trupul Luizei Melencu.

Citește și: Tragedie Caracal. Alexandru Cumpănașu: Dacă Alexandra a fost ucisă, nu a fost ucisă de acest criminal

Tot astăzi, însă, un vecin a declarat, la Antena 3, că a simțit un miros toxic. A crezut, însă, că este de la groapa de gunoi din apropiere.

De asemenea, un alt vecin a simțit miros de fum, însă s-a gândit că bărbatul face un grătar.

Citește și: Ipoteze înfiorătoare în cazul presupuselor crime din Caracal: "Acel monstru nu e singur şi cineva încearcă să ne convingă că e singur”

Cercetările la Casa Groazei din Caracal, unde Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi pe Luiza au fost reluate, sâmbătă, după ce, în timpul nopţii, familia fetei de 15 ani a fost anunţată, de ministrul Justiţiei, că ADN-ul copilei a fost identificat în oasele şi cenuşa recoltate.

Praf în ochi! Nicolae Mirea, șeful demis al Poliției din Caracal, va încasa o pensie uriașă: ”Va îngroşa rândurile pensi... ANPC a dat amenzi de peste 270.000 de lei în urma controalelor privind comercializarea dispozitivele cu fascicul luminos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x