Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Vedetele din România, martorele incendiului de la catedrala Notre Dame: „Cenușa se depunea pe străzi și pe hainele noastre. Foarte mulți oameni plângeau”

Virgil Mănescu, aflat în Paris, a relatat, în direct, cum a decurs operațiunea de stingere a incendiului de la Catedrala Notre-Dame din Paris.

Virgil Mănescu, aflat în Paris, a relatat, în direct, cum a decurs operațiunea de stingere a incendiului de la Catedrala Notre-Dame din Paris.

15 aprilie 2019. Prima zi a Săptămânii Mari la catolici. Ziua în care Parisul a plâns, privind cu neputință cum catedrala Notre Dame era înghițită de flăcări. Printre românii care au asistat la scenele dramatice se numără și Virgil Mănescu.

Acesta a povestit, în direct la Antena Stars, cum a decurs operațiunea de stingere a incendiului de la catedrala Notre Dame.

„Atmosfera e tensionată în Paris. Intervenția forțelor de ordine a fost extrem de rapidă, ne-a îndepărtat imediat de catedrală. În doar 15 minute, căldura era atât de puternică, încât nu te puteai apropia de zonă. Cenușa se depunea pe străzi și pe hainele noastre. Foarte mulți oameni plângeau”, a povestit Virgil Mănescu.

„Parisul își revine ușor, ușor, la viață”

După o noapte albă, lucrurile își reintră în normal pentru parizieni.

„Aseară, după ce ultimul focar de incendiu a fost stins, ca un omagiu pentru Biserica Catolică, clopotele din centrul Parisului au sunat în semn de doliu”, a adăugat acesta.

Recomandari