Antena Căutare

Vedetele din toată lumea sar în ajutorul Australiei, devastată de incendii fără precedent

Vedetele din toată lumea sar în ajutorul Australiei, devastată de incendii fără precedent. Celebrităţile donează bani şi au început să organizeze şi strângeri de fonduri. Printre ei, şi jucătorii de tenis. Românca Simona Halep a anunţat că vine în ajutorul victimelor.

Vedetele din toată lumea sar în ajutorul Australiei, devastată de incendii fără precedent Galerie
Incendii în Australia

Şi tenismenii Nick Kyrgios şi Karolina Pliskova vor dona victimelor incendiilor câte 200 de dolari pentru fiecare as servit în meciurile disputate la turneu. De asemenea, Ashleigh Barty va oferi toţi banii primiţi din premiul Brisbane, adică 360 mii de dolari australieni.

Acţiunea comună a tenismenilor pare să-i fi molipsit şi pe fotbalişti, care au lansat o altă provocare. Maty Ryan, jucător australian, îi îndeamnă pe toţi colegii săi să doneze câte 1.000 de dolari pentru fiecare gol înscris weekendul trecut, în ligile de fotbal din Australia şi Noua Zeelandă.

Citește și: Simona Halep sare în ajutorul victimelor incendiilor din Australia: ”Donez 200 de dolari de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill”

Cântăreaţa Pink a donat 500 mii de dolari pompierilor care duc lupte crâncene cu focul. Nicole Kidman oferă şi ea jumătate de milion de dolari.

Iar actriţa de comedie australiană Celeste Barber a reuşit să strângă 30 de milioane de dolari, în numai trei zile, după ce a făcut apel către oameni, să sară în ajutor.

PressOne - Numărul doi din Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a plagiat peste 150 de pagini din teza sa d... A fost descoperit încă un focar de pestă porcină africană. Aproape 500 de porci vor fi eutanasiați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x