Antena Căutare

Vei înnebuni de nervi! MOTIVUL pentru care NU există METROU în Drumul Taberei!

Metroul salvează ziua multor bucureșteni grăbiți, însă nu vă imaginați câte secrete poate ascunde acest mijloc de transport.

Metroul salvează ziua multor bucureșteni grăbiți, însă nu vă imaginați câte secrete poate ascunde acest mijloc de transport.

Construcția lui a început în 1975 pentru a transporta oamenii din cartierele-dormitor la fabrici. Astăzi, nu arată foarte diferit față de cum ni l-a lăsat Ceaușescu, dar ceea ce nu știu mulți bucureșteni și regretă amarnic, este fatul că metroul trebuia să fie construit inițial din Drumul Taberei până în Balta Albă.

Ce l-a făcut să-și schimbe părerea? Dictatorul a modificat schița metroului și l-a mutat în Militari deoarece considera că acolo locuiau „burghejii‟ și mai ales pentru că îl ura pe Gheorghiu Dej. Ceea ce nu știți e că Militari, nici măcar nu era construit la vremea aceea, în schimb , Drumul Taberei era cel mai aglomerat cartier. Se pare că tovarășul a construit metroul tot după propriile capricii.

La plimbare cu mocăniţa, în centrul Bucureştiului... Rămâi fără cuvinte! Cum reacţionează copiii din Zambia atunci când primesc, pentru prima dată, apă curată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x