Antena Căutare

Venituri extra! Cele mai căutate joburi pe perioada verii!

Vara este perioada în care studentii își caută de lucru pentru a strânge bani. Angajatorii caută personal tânăr și plin de energie care să facă munca cu drag și să își dedice atenția către a face lucrurile perfect.

Vara este perioada în care studenții își caută de lucru pentru a strânge bani. Angajatorii caută personal tânăr și plin de energie care să facă munca cu drag și să își dedice atenția către a face lucrurile perfect.

Care sunt cele mai căutate joburi pe perioada verii

Există diverse oferte de joburi care te pot ajuta să faci rost de un venit suplimentar, iar mai jos este o listă cu câteva dintre cele mai căutate în sezonul estival:

Hoteluri și restaurante

Venituri extra! Cele mai căutate joburi pe perioada verii!

Odată cu începerea sezonului de vară, stațiunile de pe litoral sunt pline ochi de turiști, iar nevoia de personal crește semnificativ pentru a face față volumului mare de muncă. În hoteluri se caută de regulă recepționeri și cameriste, cu și fără experiență. Dacă te interesează un job într-un restaurant, aici există cereri pentru ospătar sau pentru ajutor de bucătar.

În cazul în care nu locuiești în zona litoralului, e bine să știi că majoritatea angajatorilor includ în oferta de angajare cazare și mese zilnice. Așa că nu doar că scapi de aceste griji, ci îți rămân și mai mulți bani în buzunar la finalul sezonului de lucru.

Festivaluri

Venituri extra! Cele mai căutate joburi pe perioada verii!

Vara este fără îndoială perioada când au loc cele mai multe festivaluri nu doar la mare, ci în multe alte orașe din țară. Și nu ne referim doar la festivaluri de muzică, ci și la cele de street food, haine sau film. Aici poți să te angajezi ca agent de pază, comerciant la diferitele standuri cu produse, ajutor de bucătar pentru rulotele cu mâncare, barman, agent la casa cu bilete sau la info point-uri.

Chiar dacă cel mai probabil nu o să ai suficient timp liber la dispoziție (deoarece volumul de muncă este destul de mare), cel puțin o să te bucuri de energia pozitivă și o să asculți muzica preferată.

Tabere de copii

Venituri extra! Cele mai căutate joburi pe perioada verii!

Dacă îți plac copii și îți este ușor să comunici cu ei, atunci poți să te angajezi ca animator pentru taberele de copii. În cazul în care ai și experiență pedagogică poți chiar să lucrezi pe un post de consilier educațional. De regulă, înainte de angajare vei trece printr-un program de instruire ca să știi ce e de făcut în situații de criză și nu numai.

Unul din principalele avantaje este că vei avea posibilitatea să călătorești, deoarece taberele de copii sunt organizate de cele mai multe ori la munte sau în diferite stațiuni turistice. Zilnic au loc excursii și alte activități distractive, iar la final toată lumea se strânge în jurul focului de tabără.

Parcuri de distracții

Venituri extra! Cele mai căutate joburi pe perioada verii!

În parcurile de distracții se caută de regulă personal pentru curățenie, lucrători comerciali pentru magazine, agenți de pază, salvamari, îngrijitori și supervizori în zona piscinelor sau agenți pentru casa de bilete.

Pentru unele joburi nu e nevoie de experiență de lucru, iar de cele mai multe ori se face un training înainte să începi lucrul, așa că o să știi la ce să te aștepți de la bun început. Dacă te angajezi ca agent de pază sau supervizor, ține cont că trebuie să ai atenție distributivă, deoarece parcurile de distracții sunt aglomerate și trebuie să fii mereu pe fază în cazul unor situații neplăcute.

În turism

Venituri extra! Cele mai căutate joburi pe perioada verii!

Cum vara este cel mai aglomerat sezon și numărul de turiști crește semnificativ, ai ocazia să lucrezi ca ghid turistic. Asta înseamnă că vei însoți grupuri de turiști prin oraș și le vei povesti despre obiectivele turistice pe care le vizitează sau poți lucra doar la un muzeu sau monumente istorice unde vei oferi tururi ghidate.

Un criteriu important este să știi cel puțin o limbă străină, deoarece turiștii nu vin doar din țară, ci și din străinătate. În plus, cu cât cunoști mai multe limbi străine, cu atât ai mai multe șanse să câștigi mai mulți bani.

Pe plajă

Venituri extra! Cele mai căutate joburi pe perioada verii!

Dacă îți place să stai la soare pe plajă, atunci vei găsi cu siguranță numeroase oferte de joburi potrivite pentru tine. Poți lucra ca barman la terasele de pe plajă sau chelner, caz în care responsabilitatea ta va fi să preiei comenzi de la clienți și să încasezi plata pentru șezlonguri.

(sursa: bundeangajat.olx.ro )

Radu Mazăre a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă... Timiş: Un bărbat este căutat, după ce a înjunghiat mortal un bărbat şi a rănit-o grav pe soţia acestuia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x