Antena Căutare

Veste buna: Promotii la articolele de sezon de pana la 50 la suta

In weekend, e momentul ideal pentru shopping! Ca sa aiba vanzari cat mai mari in perioada sarbatorilor, unele magazine fac promotii de pana la 50 la suta

Vestea buna este ca se fac promotii la articolele de iarna si nu la cele ramase pe stoc ori din sezoanele trecute. Asa ca, daca sunteti in cautarea unui cadou, acum este momentul cel mai bun. Insa ar trebui sa va grabiti.

Magazinele care se inscriu pe lista au anuntat ca vor pune la bataie aceste promotii incepand de vineri si pana duminica. Iar preturile pot fi taiate cu pana la 50 la suta. Comerciantii au apelat la promotii in aceasta perioada pentru ca sezonul reducerilor incepe abia anul viitor.

Perioadele legale in care se pot face reduceri sunt intre 15 ianuarie si 15 aprilie, pentru produsele de toamna-iarna, respectiv intre 1 august si 31 octombrie pentru cele de primavara-vara, fiecare avand maximum 45 de zile.

Sorin Ovidiu Vantu si Liviu Luca asteapta decizia in dosarul in care sunt acuzati de delapidarea Petromservice... Romanii de la oras isi doresc tot mai mult produse de lux...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x