Antena Căutare

Veste cumplită pentru milioane de angajați români! Patronii anunţă tăieri şi disponibilizări!

Noul cod fiscal aruncă România în haos. Sindicatele anunţă proteste de stradă şi grevă generală. IMM-urile ameninţă cu disponibilizări în masă.

Noul cod fiscal aruncă România în haos. Sindicatele anunţă proteste de stradă şi grevă generală. IMM-urile ameninţă cu disponibilizări în masă.

Şase milioane de angajaţi nu ştiu încă ce se va întâmpla cu banii lor de anul viitor. Şedinţa decisivă care ar fi trebuit să aibă loc azi a fost amânată cu doar o jumătate de oră înainte ca Guvernul să ia decizii radicale.

Ziua începe cu fierbere la Palatul Victoria. La prima oară, premierul Mihai Tudose este deja în biroul său. Ajung imediat şi minişţrii. Însă, întreg cabientul aşteaptă avizele pentru a pune în practică revoluţia fiscală.

De la Parlament, Liviu Dragnea contiună să dea asigurări că salariile nu vor scădea după transferul contribuţiilor.

Argumentul preşedintelui PSD nu îi convinge nici de această pe sindicalişti. În ziua care se decide soarta a milioane de familii, ies cu un calendar al protestelor.

Lege nouă pentru maşinile second hand! Ce li se pregătește românilor în perioada următoare

Mişcările de stradă încep săptămâna viitoare şi se poate ajunge la o grevă generală.

Încolţit din toate părţile, Guvernul pare că face un pas înapoi. Întârzie decizia crucială.

Şase milioane de oameni ar putea afectaţi de controversatele modificări. Dacă vor fi adoptate, toate instituţiile de stat, dar şi cele private îşi vor petrece sfârşitul de an îngropate în hârtii şi calcule pentru noile salarii şi, poate, o nouă schemă a angajaţilor.

Protest inedit la penitenciarul din Vaslui! Un deţinut s-a urcat pe acoperişul închisorii!... Vestea momentului pentru șoferi! A început construcţia primului "Park and ride" din Capitală! Ce presupune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x