Antena Căutare

Veste cumplită pentru români! Primăvara aduce cele mai mari SCUMPIRI de până acum!

Primăvara a venit cu scumpiri în lanţ. Rata inflaţiei, care măsoară evoluţia preţurilor de consum, a ajuns la cel mai înalt nivel din ultimii cinci ani.

Primăvara a venit cu scumpiri în lanţ. Rata inflaţiei, care măsoară evoluţia preţurilor de consum, a ajuns la cel mai înalt nivel din ultimii cinci ani.

Alimentele sunt tot mai scumpe, facturile la utilităţi, tot mai mari. Şi mai îngrijorător este că scumpirile nu rămân pe loc.

Românii sunt loviţi în plin de scumpiri. Majorările de preţ au venit pe fondul creșterii consumului, încurajat de majorările salariale decise de Guvern, spun specialiştii.

Cea mai mare rată a inflaţiei din ultimii cinci. În tot acest timp, şi mâncarea s-a scumpit cu aproape 4%.

Tot faţă de decembrie, în ianuarie, fructele proaspete erau mai scumpe cu 3%, ca în februarie să se scumpească iar cu peste patru procente.

Faţă de decembrie, în ianuarie, gazele s-au scumpit cu peste 3%, ca luna următoare să mai crească preţurile cu aproape două procente. Şi tarifele continuă să urce, estimează analiştii.

Informația MOMENTULUI în Educație. Copiii cu vârste de până la 6 ani VOR FI OBLIGAȚI să... meargă la grădiniță!... Vestea momentului pentru cei care vor casă, mașină sau bani! Ce se întâmplă cu CREDITELE românilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x