Antena Căutare

VESTE de la GUVERN! Se dau BANI! Cine sunt beneficiarii!

Guvernul restituie banii celor care au contribuit la ”Cumintenia Pamnatului”.

VESTE de la GUVERN! Se dau BANI! Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat joi că Guvernul va lua o decizie astfel încât persoanele care au donat bani în cadrul campaniei privind achiziţia operei de artă "Cuminţenia Pământului" să îşi poată recupera sumele plătite.

"Noi, ca şi Guvern, trebuie să veghem în primul şi în primul rând interesul contribuabilului. Vizavi de acest subiect punctual, trebuie să discutăm la nivelul Guvernului, cu toţi colegii, cu ministrul Culturii, la nivelul echipei guvernamentale şi vom lua o decizie astfel încât oamenii să-şi poată recupera sumele plătite pentru acest obiectiv", a declarat Teodorovici la Palatul Victoria, potrivit capital.ro.

VESTE de la GUVERN! Se dau BANI! La rândul său, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat că Executivul va veni cu o procedură clară în acest caz.

"Guvernul României ştie foarte bine ce se întâmplă cu cazul persoanelor care au contribuit pentru respectivul proiect şi trebuie să-şi primească banii. Nu pot fi reutilizaţi, aşteptăm toate avizele necesare, să venim cu acea procedură clară, astfel încât persoanele care au de recuperat sume să şi le recupereze", a precizat și Nelu Barbu.

Faceți cunoștință cu una dintre femeile cu CELE MAI LUNGI PICIOARE de pe planetă!... Declaraţia unică, aprobată! Ce se întâmplă, de fapt, cu DREPTURILE de AUTOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x