Veste excelentă de la meteorologi! Când va fi cel mai bun weekend de plecat, în mini-vacanță, la mare

Vremea se anunţă perfectă pentru plajă în weekendul care vine, aşa că hotelierii care au reuşit să-şi deschidă porţile se bucură, în sfârşit, că au mai mult de jumătate din spaţiile de cazare rezervate. Şi plajele deshise în acest moment sunt pline, iar meteorologii au veşti bune: urmează un weekend de iunie autentic cu soare şi apă caldă.

Sfârşitul de iunie vine cu vreme perfectă la malul mării. Şi cum se apropie weekendul, mulţi caută un loc unde să evadeze. Aşa se face că telefoanele hotelurilor şi pensiunilor sună continuu. Iar multe dintre ele au ajuns pentru prima dată în acest sezon la un grad de ocupare de 100%.

Pentru cei care, în ciuda ofertelor şi a vremii frumoase, încă, se tem să meargă la mare, hotelierii spun că au luat toate măsurile pentru ca turiştii să plece sănătoşi. Cu toate acestea, cu excepţia weekendurilor, staţiunea este pustie.

Veștile proaste ale zilei vin de la meteorologi. Zonele în care sunt anunțate ploi torențiale, descărcări electrice și vânt până vineri dimineața

"Noi am luat toate masurile de siguranta, mesele se servesc pe terasa, la interior am luat toate masurile sugerate de autoritati, deci nu exista motive sa fie tematori", spune managerul unui hotel

60.000 de turiști sunt aşteptaţi pe întreg litoralul la finalul acestei săptămâni. Asta înseamnă că majoritatea hotelurilor deschise vor fi ocupate. În acest moment, 90% dintre hotelurile de la mare sunt deschise pentru turişti.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri