Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Veste excelentă pentru bucureșteni! Vom avea cu 867 mai multe locuri de parcare

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a făcut astăzi un anunț așteptat de toți bucureștenii. Vor fi cu 867 mai multe locuri de parcare, după ce av fi construită o parcare subterană sub parcul Gării de Nord.

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a făcut astăzi un anunț așteptat de toți bucureștenii. Vor fi cu 867 mai multe locuri de parcare, după ce va fi construită o parcare subterană sub parcul Gării de Nord.

La finalul anului trecut, acest parc, în suprafață de 15.580 de metri a fost trecut din administrarea Consiliului local al Sectorului 1 în administrarea municipalității.

Potrivit primarului Gabriela Firea, anul accesta se vor mai lansa licitații pentru atribuire prin concesionare a realizării altor două parcări: parcarea de pe strada Edgar Quinet (parcarea va avea 3 niveluri cu 380 de locuri) și parcare subterană Piața Dorobanți (aceasta ar urma să aibă 2 niveluri și 254 de locuri).

Despre aceste parcări a vorbit și fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu dar ele au rămas doar la stadiul de proiect, informează libertatea.ro.

Foto: pixabay.com

Recomandari