Veste excelentă pentru bucureșteni! Vom avea cu 867 mai multe locuri de parcare

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a făcut astăzi un anunț așteptat de toți bucureștenii. Vor fi cu 867 mai multe locuri de parcare, după ce av fi construită o parcare subterană sub parcul Gării de Nord.

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a făcut astăzi un anunț așteptat de toți bucureștenii. Vor fi cu 867 mai multe locuri de parcare, după ce va fi construită o parcare subterană sub parcul Gării de Nord.

La finalul anului trecut, acest parc, în suprafață de 15.580 de metri a fost trecut din administrarea Consiliului local al Sectorului 1 în administrarea municipalității.

Potrivit primarului Gabriela Firea, anul accesta se vor mai lansa licitații pentru atribuire prin concesionare a realizării altor două parcări: parcarea de pe strada Edgar Quinet (parcarea va avea 3 niveluri cu 380 de locuri) și parcare subterană Piața Dorobanți (aceasta ar urma să aibă 2 niveluri și 254 de locuri).

Despre aceste parcări a vorbit și fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu dar ele au rămas doar la stadiul de proiect, informează libertatea.ro.

Foto: pixabay.com

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri