Antena Căutare

Veste excelentă pentru părinți! Minorii, excluși de la plata întreținerii. Ce vârstă trebuie să aibă copilul tău

Copiii cu vârsta de până la trei ani vor putea fi excluşi de la plata întreâinerii care prevede cheltuielile cu apa, căldura sau gazul în cadrul asociaţiilor de proprietari, potrivit unui proiect de lege adoptat de Senat.

Copiii cu vârsta de până la trei ani vor putea fi excluşi de la plata întreâinerii care prevede cheltuielile cu apa, căldura sau gazul în cadrul asociaţiilor de proprietari, potrivit unui proiect de lege adoptat de Senat.

Astfel, asociaţiile de proprietari pot hotărî exceptarea de la plata cheltuielilor de întreţinere a copiilor cu vârsta de până în trei ani, potrivit proiectului de lege.

Totodată, iniţiativa presupune extinderea termenului de plată a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari, afişate pe lista lunară de plată, de la maximum 20 de zile calendaristice la maximum 30.

"În condiţiile în care animalele mici de companie (pisici, căţei, etc) nu sunt incluse în rândul consumului pe locuinţă sau apartament/persoană consider absurd să contorizăm cvasi-cheltuielile «provocate» de bebeluşi pentru buna desfăşurare a asociaţiei proprietarilor de locuinţe'', după cum e arată în expunerea de motive a proiectului de lege.

Un nou cutremur a zguduit România! Ce magnitudine a avut seismul şi unde a avut loc... Zi cu peripeţii în Bucureşti. Protestul transportatorilor a dat traficul peste cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x