Antena Căutare

Veste excelentă pentru viitoarele mămici din București! Primăria Generală oferă bani pentru bebelușii născuți în Capitală

Părinţii vor primi un ajutor în plus pentru creşterea copilului. Este vorba despre 2.500 de lei acordaţi de Primăria Generală pentru bebeluşii născuţi în Capitală.

Părinţii vor primi un ajutor în plus pentru creşterea copilului. Este vorba despre 2.500 de lei acordaţi de Primăria Generală pentru bebeluşii născuţi în Capitală.

Pentru a primi acest stimulent din partea Primăriei, cel puţin unul dintre părinţi trebuie să aibă domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti. În plus, mama trebuie să nască într-una dintre maternităţile din Capitală. Iar banii vor fi acordaţi de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială în baza unui dosar care trebuie să conţină următoarele acte ale familiei: actul de identitate al unui părinte, certificatul de naştere al copilului, biletul de ieşire din spital.

Iar tot acest dosar, trebuie despus de către unul dintre părinţi la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială în maximum o luna de la naşterea copilului.

Condiţii pentru încasarea banilor:

- un părinte să aibă domiciliul în Bucureşti

- copilul să fie născut într-o maternitate din Bucureşti

- dosar depus în maximum o lună

Vremea chiar a luat-o razna! Furtuni și tornade în plină vară! Apele au intrat în case peste oameni şi au pus la pământ ... Pâinea se va scumpi, deși vom avea cea mai mare recoltă de grâu din ultimii cinci ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x