Antena Căutare

Veste extraordinară pentru fumători: medicamentele antifumat ar putea fi compensate

Ministerul Sănătăţii vrea să îi ajute pe români să se lase de fumat. de tot! A dezvoltat un proiect prin care plasturii cu nicotină şi medicamentele antifumat ar putea fi compensate

Veste extraordinară pentru fumători: medicamentele antifumat ar putea fi compensate Galerie
Medicamente antifumat

Ministerul Sănătăţii vrea să îi ajute pe români să se lase de fumat. de tot! A dezvoltat un proiect prin care plasturii cu nicotină şi medicamentele antifumat ar putea fi compensate. O veste care îi încântă pe fumători. Mai ales că, în România, cinci oameni mor în fiecare oră din cauza bolilor cauzate de viciu.

Vestea că plasturii cu nicotină ar putea fi compensanţi nu a ajuns, încă, în farmacii. Este clar, însă, că produsele antifumat sunt căutate.În România sunt aproximativ 5 milioane de fumători. Majoritatea au avut multe încercări eşuate de a renunţa la viciul dăunător. Domnul Costel este unul dintre ei.

Conform proiectului, programul ar urma să fie finanţat din taxa de viciu, care s-ar întoarce, astfel, în avantajul fumătorilor. Ei sunt încântaţi de ideea statul i-ar putea ajuta. Mai ales că produsele antifumat nu sunt deloc ieftine. Preţul unui spray cu nicotină ajunge şi la 65 de lei. Dincolo de efectele etice, bolile provocate de fumat ne costă cu mult mai mult decât banii pe care îi primim de pe urma taxei pe viciu.

În ultimul an, peste 42 de mii de oameni au murit din cauza bolilor cauzate de fumat, 82% dintre ei din cauza cancerului pulmonar.

Fetița nu se mai oprea din plâns, avea febră, deși nu era bolnavă. Când tatăl i-a dat șosetele jos, i-a stat inima în lo... Încă mai ții pe-aproape fularul și mănușile? Atunci nu știi cum va fi vremea în weekend!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x