Antena Căutare

Veste grea pentru românii care încă nu au ajuns la mare! Ce se întâmplă în zilele următoare?

Veste nu tocmai bună pentru românii care încă nu au ajuns în această vară la mare! Ce se întâmplă peste câteva zile pe litoralul românesc?

Veste nu tocmai bună pentru românii care încă nu au ajuns în această vară la mare! Ce se întâmplă peste câteva zile pe litoralul românesc?

Vara abia a început și veștile nu sunt tocmai bune pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță pe litoralul românesc.

Sunt ultimele zile cu preţuri mici la cazare de pe litoralul românesc. Şi ultima săptămâna din programul litoralul pentru toţi. Din acest weekend, preţurile vor creşte cu până la 25%.

Cei care au ştiut din timp când vor petrece vacanţa la mare au avut de câştigat. Pentru ei, preţurile rămân neschimbate.

Cei mai mulţi turişti se plâng că preţurile la cazare sunt destul de mari pentru ceea ce li se oferă.

Şi din păcate nu vor fi singurele majorări pe litoralul românesc. Din iulie şi august tarifele la cazare vor creşte consistent pentru că atunci se înregistrează vârful de sezon.

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de ANM: Este COD GALBEN de furtuni şi grindină. După temperaturi caniculare, urmează URGIA!... Descoperire șocantă la sediile ANAF din Capitală! Ce au filmat reporterii cu camera ascunsă (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x