Căutare Live

Veste neașteptată pentru șoferi! Ce se întâmplă cu DN1, începând cu luna iunie!

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) va începe la mijlocul lunii iunie lucrările de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1.

Vestea i-a surprins pe șoferi

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) va începe la mijlocul lunii iunie lucrările de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1.

"Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a semnat în data de 22.04.2016 Acordul-cadru de furnizare având ca obiect "Achiziția și transportul parapetelor rigide prefabricate din beton" aferente drumurilor naționale și autostrăzilor din administrarea companiei. După semnarea acestui acord-cadru, CNADNR a demarat formalitățile necesare emiterii către furnizor a primei comenzi de parapet rigid prefabricat din beton. Această comandă este necesară pentru montarea parapetelor pe 5 km de drum național, și anume pe DN 1, sectorul Pasaj Băneasa — Pasaj Otopeni, peste Centura București", se arată în comunicat.

Drumul DN1 va fi mult mai sigur

Potrivit acestuia, întregul contract este pentru 192 km de drumuri naționale aflate în administrarea companiei.

CNADNR menționează că a început organizarea pentru începerea lucrărilor pregătitoare necesare instalării parapetelor rigide prefabricate din beton pentru separarea sensurilor de circulație pe sectoarele cu 4 benzi, pentru protejarea participanților la traficul rutier de a nu părăsi platforma drumului, potrivit Agerpres.

"Acordul-cadru semnat are o durată de 2 ani și o valoare totală de 51.808.593,45 lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată de la bugetul de stat și venituri proprii și va avea la baza contracte subsecvente anuale pentru toate Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri. Acest contract a fost atribuit Asocierii Kamarom Prefabricate din Beton — Dunapref", precizează CNADNR.

Avertizare meteo! Meteorologii anunță grindină și descărcări electrice!... Avertisment dat de Poliţie pentru utilizatorii Facebook: "Nu mai daţi click"...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri