Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Veste șoc pentru un milionar care află după 2 decenii că nu este tatăl biologic al celor 3 copii! Ce sumă imensă trebuie să îi plătească acum nevasta mincinoasă

Un milionar pe nume Richard Mason, cofondatorul site-ului MoneySupermarket.com  a descoperit că nu este tatăl biologic al celor 3 copii pe care îi credea ai lui, asta după ce un medic i-a dezvăluit că este infertil din naștere.

Un milionar a trăit un șocul vieții lui atunci când a aflat că nu este tatăl biologic al celor 3 copii ai săi! Vestea a venit după 23 de ani și încă nu își poate reveni. Ce sumă fabuloasă are de plătit nevasta pentru minciuna murdară cu care și-a păcălit soțul

Un milionar pe nume Richard Mason, cofondatorul site-ului MoneySupermarket.com a descoperit că nu este tatăl biologic al celor 3 copii pe care îi credea ai lui, asta după ce un medic i-a dezvăluit că este infertil din naștere.

Bărbatul a aflat în 2017, atunci când un doctor l-a diagnosticat cu fibroză chistică, boală ereditară care împiedică bărbații să aibă copii pe cale naturală.
Din păcate probele ADN au confirmat că nu există nicio legătură între bărbat și cei 3 copii ai femeii cu care a fost căsătorit.

Aceasta veste șoc a venit după 23 de ani după ce s-au născut cei 3 băieți

Mason o bănuiește pe soția sa care îi datotează 318.000 de dolari pagube materiale, că a avut o relație amoroasă în secret la începutul anilor '90. În anul 2016, la 10 ani după divorț, femeia a recunoscut adulterul, dar nu a dezvăluit identitatea bărbatului și faptul că cei 3 copii nu erau ai lui Manson.

Bărbatul a hotărât să facă acest caz public pentru a-și recupera mai repede cei 5 milioane de dolari pe care femeia i-a obținut în urma divorțului.
Din păcate, vestea tristă i-a distrus viața bărbatului care mărturisește că simte că trăiește în ,,Matrix'' și că nu știe ce se va întâmpla acum cu viața lui.

Recomandari