Antena Căutare

Veste tristă pentru elevi! Cursurile vor fi RELUATE în toate unităţile de învăţământ din ţară

Ministerul Educaţiei a făcut un anunţ care îi întristează pe elevi. Începând de mâine, cursurile vor fi reluate în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Călăraşi, Ialomiţa şi Brăila, ca şi în cele din Constanţa

Ministerul Educaţiei a făcut un anunţ care îi întristează pe elevi. Începând de mâine, cursurile vor fi reluate în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Călăraşi, Ialomiţa şi Brăila, ca şi în cele din Constanţa

Cursurile vor fi reluate, miercuri, în unităţile de învăţământ din mediul rural din judeţul Galaţi, după ce luni şi marţi au fost suspendate, pentru a fi evitate eventuale probleme în timpul transportului elevilor şi preşcolarilor către şcoli şi grădiniţe din cauza drumurilor înzăpezite.

”Ca urmare a îmbunătăţirii vremii şi a eforturilor depuse de către autorităţile locale, în judeţul Galaţi, cursurile se vor desfăşura normal începând cu 20 ianuarie”, se spune în comunicatul ISJ Galaţi.

În judeţul Galaţi, unităţile de învăţământ din mediul rural au fost închise luni şi marţi, pentru a fi evitate eventuale probleme în timpul transportului elevilor şi preşcolarilor către şcoli şi grădiniţe din cauza drumurilor înzăpezite.

Cursurile vor fi reluate miercuri şi în unităţile de învăţământ preuniversitar din Călăraşi, Ialomiţa, Brăila şi Constanţa, a anunţat Ministerul Educaţiei..

Marţi au rămas închise şcoli şi grădiniţe din 10 judeţe, din cauza condiţiilor meteo.

Toate şcolile şi grădiniţele din judeţul Tulcea au rămas închise marţi, în timp ce în alte nouă judeţe s-a impus încă întreruperea parţială a activităţii şcolare, în special în mediul rural, astfel: Brăila (şcolile din mediul rural şi din oraşele Făurei, Ianca şi Însurăţei), Buzău (o unitate de învăţământ), Călăraşi (şase unităţi de învăţământ), Ialomiţa (19 unităţi de învăţământ), Galaţi (toate unităţile de învăţământ din mediul rural), Vaslui (unităţile de învăţământ din mediul rural şi din oraşul Murgeni), Constanţa (32 de unităţi de învăţământ), Vrancea (şase unităţi de învăţământ) şi Dâmboviţa (nouă unităţi de învăţământ).

Cursurile vor fi reluate miercuri în toate unităţile de învăţământ din judeţul Constanţa

Luni, din cauza ninsorilor şi a viscolului cursurile au fost suspendate în toate şcolile din judeţul Constanţa, cu excepţia celor din oraşele Constanţa, Mangalia şi Medgidia. Cursurile au fost suspendate şi marţi în 30 de unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa au anunţat, marţi, că, în condiţiile în care vremea s-a îmbunătăţit, cursurile vor fi reluate miercuri în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ.



Zeci de români au reuşit: o afacere care merge ca pe roate. Găinile de 150 de euro cu „OUĂ DE AUR”... Ochii îl trădează, însă mintea e brici! E orb, dar maestru într-ale ŞAHULUI! Poveste de viaţa emoţionantă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x