Antena Căutare

Veste tristă! Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, mesajul care i-a îndurerat pe români! „A venit momentul să...”

Veste tristă despre celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, cea care a prezis tragicul incendiu de la Colectiv! Informația a fost făcută publică chiar în urmă cu puțin timp!

Veste tristă despre celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, cea care a prezis tragicul incendiu de la Colectiv! Informația a fost făcută publică chiar în urmă cu puțin timp!

Se pare că celebra Maria Ghiorghiu, prezicătoarea care a oferit românilor numeroase avertismente și mesaje legate de țara noastră și nu numai trece prin momente dificile. Aceasta se confruntă în prezent cu anumite probleme medicale.

PREZICĂTOAREA MARIA GHIORGHIU. Pentru cei care nu știu, Maria Ghiorghiu este prezicătoarea care a anunțat incendiul de la Colectiv, potrivit informațiilor apărute în presă și confirmate de ea. Iată mai jos mesajul publicat de prezicătoarea Maria Ghiorghiu, despre starea ei:

„Dragii mei,

PREZICĂTOAREA MARIA GHIORGHIU. Întotdeauna am fost corecta faţă de voi toti, si daca a trebuit ca sa lipsesc cateva zile v-am spus aici pe Blogul Dumnezeu Exista -Marturii ,cât si pe Facebook.

Începând cu ziua de Luni 30 septembrie 2019, voi lipsi cateva zile ,deoarece,trebuie sa ma internez intr-un Spital din Romania ,pentru o Operatie pe abdomen.

Veste tristă! Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, mesajul care i-a îndurerat pe români! „A venit momentul să...”

Din pricina a mai multor interventii chirurgicale pe care le-am suferit de-a lungul anilor, s-au format Aderenţe care, mi-au incarcerat intestinele.

PREZICĂTOAREA MARIA GHIORGHIU. Iar acum, a venit momentul ca sa le indepartam chirurgical. M-am simtit rău toata luna septembrie, si am mers la Medicul Chirurg care a hotarât ca trebuie intervenit chirurgical.

Şi cum numai eu administrez acest Blog al Lui Dumnezeu,am dorit sa va spun toate acestea, din respect si pretuire pentru voi toti cei care ,iubiti acest Blog si credeti in Cuvantul Mantuitorului Hristos,iubiti pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului.

PREZICĂTOAREA MARIA GHIORGHIU. Va multumesc inca o data din suflet ,pentru frumoasele voastre urari pe care mi le-ati trimis la ziua mea de nastere si onomastica,si va asigur ca , atunci cand voi fi bine si voi ajunge din nou acasa, voi fi din nou prezenta aici,zi si noapte”

Potrivit informațiilor oferite de însăși Maria Ghiorghiu se pare că această problemă medicală a fost prezisă de această în cursul lunii septembrie, într-unul dintre textele publicate de ea pe blogul său.

Pompierii din Bucureşti intervin pentru stingerea unui puternic incendiu de vegetaţie uscată care se manifestă pe şase m... Poliţia Capitalei are un suspect în cazul celor două femei agresate pe stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x