Antena Căutare

Veste uriașă pentru români! De la 1 mai vor da mai puțini bani! Ce facturi vor fi mai mici?

Se pare că Iepurașul aduce o veste bună pentru români. De la 1 mai vor da mai puțini bani pe facturi!

Veste uriașă pentru români! De la 1 mai vor da mai puțini bani! Ce facturi vor fi mai mici?
Veste importantă pentru români

Se pare că Iepurașul aduce o veste bună pentru români. De la 1 mai vor da mai puțini bani pe facturi!

Președintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Nicolae Havrileț, a anunțat că prețul gazelor pentru populație va scădea cu până la 3 procente. Diminuarea are la bază scăderea cu 6 procente a tarifelor de distribuție a gazelor.

Râzi cu lacrimi! Cele mai tari bancuri cu zodii

„Chiar astăzi avem un Comitet de Reglementare foarte important. Tarifele de distribuţie scad cu 6%, ceea ce va duce la scăderea preţului final la consumator de 2-3%. Consumul naţional în acest moment este de 15-16 milioane de metri cubi pe zi, iar importul ajunge la 1,5 milioane de metri cubi, deci 10% din consum”, a declarat șeful ANRE.

Vestea bucură num eroși români

Potrivit lui, piaţa a ajuns în situația în care preţul de import a devenit mai mic decât preţul gazelor de producţie internă, iar asta trebuie să ducă la liberalizarea totală, potrivit rnl.ro.

De aceeași părere este și președintele E.ON care spunea, ieri, într-o conferință de presă că, preţul gazelor de import va continua să scadă şi va ajunge în trimestrul al treilea şi al patrulea al acestui an mai mic decât cel de producţie internă.

Nu ai primit la timp alocația pentru copii? Cum poţi obține retroactiv banii neîncasați... Obiceiuri şi tradiţii în VINEREA MARE, a „patimilor”. Ce nu ai voie să faci în această zi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x