Căutare Live

Veste uriașă pentru români! Se schimbă legea antifumat! Ce modificări se aduc!

Senatorii juriști au admis în cursul zilei de miercuri o serie de amendamente la legea antifumat, fapt ce a adus românilor un motiv de fericire.

Veste importantă pentru români

Senatorii juriști au admis în cursul zilei de miercuri o serie de amendamente la legea antifumat, fapt ce a adus românilor un motiv de fericire.

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a acestei legi, se pare că aceasta va fi modificată printr-o serie de amendamente.

Asta e invenţia SECOLULUI! După ani de zile de muncă, au reuşit! În curând, se va lansa ŢIGARA FĂRĂ GUDRON

Mai exact, acestea elimina interdicția fumatului la terase, iar spațiul închis este redenumit ca spațiu cu pereți de jur împrejur.

Vestea bucură fumătorii din România

În plus, fumatul ar urma să fie permis in camere special amenajate pentru acest lucru, în care se pot consuma și băuturi, potrivit celor de la metropotam.

Potrivit amendamentelor, fumătorii se pot constitui în asociații sau cluburi de fumători care pot amenaja spații speciale destinate fumatului și activităților asociate fumatului.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Unele zodii vor avea parte de adevărate surprize în ziua de joi! Te numeri printre ele?...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri