Antena Căutare

Veste URIAȘĂ. Tinerii din România cu vârste între 18 și 35 de ani pot primi GRATUIT din partea statului. Ce condiții trebuie îndeplinite

Tinerii între 18 şi 35 de ani care vor să-şi construiască o casă în 2018 vor primi un teren gratuit de la stat, informează romaniatv.net. Pentru a beneficia de un teren gratuit de la stat pentru casă, tinerii trebuie să îndeplinească mai multe criterii.

În primul rând, programul se adresează persoanelor care au între 18 şi 35 de ani. Practic, terenul este acordat pentru folosinţă gratuită cât timp există casa de pe el, iar acesta poate fi cumpărat ulterior de la stat, relatează sursa citată.

"Prezenta lege reglementează regimul atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani a unei suprafeţe de teren, din terenurile aflate în domeniul privat al unităţilor administrativ-teritoriale, pentru construirea unei locuinţe proprietate personală. Atribuirea terenului se face în folosinţă gratuită pe durata existenţei locuinţei proprietate personală, în limita suprafeţelor disponibile, prin hotărâre a consiliului local al comunei, oraşului, municipiului sau sectorului municipiului Bucureşti în care este situat terenul", prevede actul normativ.

Imagine șocantă a unui tânăr bătut de propriul profesor! „M-a luat la pumni și m-a dat cu capul de o margine”... Vremea 12 ianuarie. Tot mai frig, în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x