Antena Căutare

Vestea care schimbă TOTUL pentru ȘOFERI! Ce se întâmplă cu polițele RCA

Vestea momentului pentru toți șoferii din România! Se pregătește o schimbare uriașă! Specialiștii au anunțat ce se va întâmpla cu prețurile RCA!

După un an şi jumătate în care românii au plătit preţuri mai mici la RCA, Comisia Europeană vrea ca legea să fie schimbată pentru că, în forma actuală, ar interveni în piaţa asigurărilor.

Preţurile RCA ar putea exploda din nou, după ce timp de un an şi jumătate tarifele au fost reglementate strict şi şoferii au plătit asigurări mai ieftine. Comisia Europeană vrea ca din toamnă să fie eliminat orice articol din lege care face referire la costurile asigurărilor. Iar, asta ar putea înseamna creşterea poliţelor obligatorii şi cu 50%, spun voci din piaţă.

Atenție! Verifică-ți online asigurarea mașinii! Mai mulți șoferi au constatat că au dat banii pe RCA-URI FALSE, care NU sunt valabile

Vestea care schimbă TOTUL pentru ȘOFERI! Ce se întâmplă cu polițele RCA

Concret, specialiştii comisiei cer eliminarea unor articole din lege. Unul le impune asigurătorilor să nu aibă cheltuieli administrative mai mari de 25%. Prin altul, le interzice să emită - chiar şi în cazul şoferilor cu risc ridicat de accident - poliţe mai scumpe cu 36% decât costul asigurării din anul precedent.

Dacă legea va fi modificată aşa cum vrea Comisia Europeană, atunci preţurile vor creşte destul de mult avertizează specialiştii în asigurări. De exemplu, un tânăr care acum plăteşte pentru un RCA aproape 900 de lei va ajunge să plătească şi peste 1.500 de lei. Iar un şofer cu experienţă care are 37 de ani şi plăteşte acum un RCA de 800 de lei va ajunge să plătească peste 1.000-1.200 de lei.

Pentru a fi modificată, legea RCA ar putea fi ajunge în Parlament în sesiunea care va începe în două săptămâni.

Ziua Marinei Române! „Zeul Neptun” va da startul manifestărilor la care sunt așteptate aproximativ 10.000 de persoane!... Polițiștii români au oprit să controloze o mașină, dar au găsit ceva COLOSAL! Ce ascundea șoferul! „Sunt peste 17.000......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x