Antena Căutare

Vestea GROAZNICĂ primită de familiile MORȚILOR în ACCIDENTUL DIN UNGARIA: „Dacă ești în fața...”

Dependenţa de telefon şi "social media" a provocat o tragedie, a comentat psihologul Cezar Laurețiu Cioc accidentul rutier din Ungaria, în urma căruia 9 români au murit. Şoferul autovehiculului era într-o transmisiune live, pe Facebook, în momentul în care a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un camion.

“Avem de-a face cu un eveniment tragic, cauzat de incapacitatea unui om de a conştientiza consecinţele acţiunilor sale. Este o caracteristică importantă a unei minţi sănătoase să conştientizeze urmările propriilor acţiuni. Dacă te pui în faţa trenului, nu trebuie să fii prea deştept ca să ştii ce se va întâmpla, nu este nevoie să faci experimentul respectiv. Acest domn experimenta cu ceva şi nu ştia care sunt urmările. Din punct de vedere psihologic, aceasta este definiţia lipsei de discernământ”, a declarat Cezar Laurențiu Cioc pentru Libertatea.

Cazul care i-a șocat pe medici! Ce s-a întâmplat cu un bărbat care a ajuns de urgență, la spital, cu tensiunea 25... Rezulatate Bac 2018 - Sesiunea Specială. Note neașteptate la Bac-ul olimpicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x