Antena Căutare

Vești proaste de la meteorologi! Nu scăpăm de ploi nici la sfârșitul săptămânii! Zonele din țară în care se vor înregistra precipitații

Vremea capricioasă continuă să ne dea bătăi de cap și la sfârșitul săptămânii, întrucât în mai multe zone din țară se vor înregistra precipitații. 

Vremea capricioasă continuă să ne dea bătăi de cap și la sfârșitul săptămânii, întrucât în mai multe zone din țară se vor înregistra precipitații.

Conform, vremea.ro, vineri până spre orele prânzului cerul va fi senin în majoritatea zonelor țării, pentru că mai apoi pe spații restrânse (mai ales din sud-vest, centru și nord-vest) să cadă unele averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va suflă moderat în sud-estul țării și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi aproape identice cu cele înregistrate în zilele precedente și vor fi cuprinse în general între 26 și 31 de grade în Transilvania și Maramureș, 30-35 de grade în Banat și Crișana, 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zona litorală) și 24-29 de grade în Moldova.

La mare, în schimb, temperaturile maxime se vor situa între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 20 și 23 de grade.

La munte, în schimb, vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii relativ extinse. Pe spaţii mici cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Temperatura aerului nu va prezenta variaţii notabile.

Cutremur în România, în această dimineață! ... Ce trebuie să știi când cumperi o mașină second hand - 5 lucruri esențiale de verificat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x