Antena Căutare

VEZI cum circula de Pasti mijloacele de transport!

RATB si Metrorex anunta program prelungit de Inviere. In Capitala, 13 linii de transport in comun vor avea program prelungit in noaptea de Inviere, circuland pana la 5:30 dimineata, la intervale de 30 de minute, plecarile din cartiere spre zona centrala incepand de la ora 22:00, iar retur de la ora 22:30.

Tramvaiele 7, 21, 32, 34 si 41, autobuzele 104, 311, cu traseu prelungit prin Bd. Carol, Piata Universitatii pana la Piata Unirii, 331, care va functiona pe traseul de baza intre Cartier Damaroaia si Piata Romana, apoi pe un traseu prelungit prin Bd. Ghe. Magheru, Piata Universitatii, pana la Piata Unirii, 336 va functiona pe traseul de baza intre Complex Comercial Apusului si Piata Universitatii, apoi pe un traseu prelungit pana la Piata Unirii, 368 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Valea Oltului si Galeriile Orizont, apoi pe un traseu modificat prin Bd. N. Balcescu, Piata Universitatii, pana la Piata Unirii, cu intoarcere prin Bd. I.C. Bratianu, Piata Universitatii, Piata Romana, apoi traseul actual. Linia 381 va functiona pe traseul de baza numai intre Piata Resita, Piata Sudului si Piata Unirii, iar linia 385 pe traseul de baza, numai intre terminalul Ghencea si Piata Unirii.

"Luni, 25 aprilie, mijloacele de transport RATB vor circula dupa un program corespunzator unei zile de duminica", anunta RATB.

Metroul va circula in noaptea de 23 spre 24 aprilie la un interval de circa 20 de minute intreaga noapte. Luni, 25 aprilie, trenurile vor circula dupa programul zilelor de sarbatoare, adica la interval de 8-10 minute liniile 1 (Pantelimon - Dristor) si 3 (Preciziei - Anghel Saligny), pe linia 2 (Berceni - Pipera) la 7-8 minute, iar pe Linia 4 (Gara de Nord - 1 Mai) la 9-10 minute.

"In functie de numarul calatorilor inregistrati, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru micsorarea intervalului de succesiune dintre trenuri, in scopul satisfacerii in conditii optime a cererii de transport cu metroul in aceasta perioada", anunta Metrorex.

In tara, CFR Calatori suplimenteaza numarul trenurilor in perioada 22-25 aprilie, pentru adaptarea capacitatii de transport la traficul de calatori estimat cu prilejul Sfintel.or Sarbatori de Pasti.

"Vor circula suplimentar zece trenuri de rang superior si trenuri personale care sunt comunicate la nivel local. Pentru cele mai solicitate destinatii din tara, trenurile de calatori vor fi suplimentate cu peste 40 de vagoane, iar in zilele de 23, 24 si 25 aprilie, cand traficul de calatori se va diminua, vor fi anulate unele trenuri de rang superior, precum si unele trenuri personale regionale, care vor fi comunicate la nivel local", precizeaza CFR Calatori intr-un comunicat de presa.

Si transportatorii privati mizeaza pe zilele anterioare Pastilui, fiind pregatiti sa suplimenteze numarul autocarelor si microbuzelor joi si vineri, pentru a avea program scurt sambata si liber duminica.

"Vom suplimenta in aceste zile numarul de masini cu oricate va fi nevoie, pentru ca foarte multi pleaca, mai ales vineri. Sambata va fi program scurt, in Duminica Mare nu lucram, iar a doua zi de Pasti incep cursele de la ora 12:00", spune Ion Comusi, prim-vicepresedinte al Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania.

Sursa: Jurnalul National

Accident grav la Eforie: un mort si un ranit... VIDEO! Un Jeep a lovit o masina de politie: Oamenii legii, la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x