Antena Căutare

Vezi harta cu zonele unde a nins si afla prognoza meteo pe trei zile

Pentru a va face o idee cum va fi vremea in ziua de Craciun, trebuie sa stiti ca temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada, fiind cuprinse intre -4 si 6 grade. Potrivit meteorologilor, minimele vor fi intre -10 si 0 grade Celsius. Va ninge slab in Crisana, Transilvania si in zona de munte.

In a doua zi de Craciun, cerul va fi noros si vom intalni precipitatii slabe in nordul si sudul extrem. Temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada.

SAMBATA (24 decembrie)
Vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul se va innora treptat in vestul, centrul, nordul tarii, precum si la munte, unde, mai ales spre seara si noaptea, va ninge slab. in restul teritoriului cerul va fi variabil, dar vor fi conditii de ceata asociata cu chiciura sau fulguieli. Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre -5 si 3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate in regiunile vestice.

DUMINICA (25 decembrie)
Vremea va fi normala termic pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros ziua in vestul, centrul si nordul tarii, iar noaptea in centru, sud si est. Va ninge slab in Crisana, Maramures, Transilvania si zona de munte, local in Banat si Moldova si pe arii restranse, mai ales in a doua parte a intervalului, in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre -4 si 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade. in zonele joase izolat va fi ceata, asociata cu chiciura.

LUNI (26 decembrie)
Cerul va fi temporar noros si vor fi precipitatii slabe, predominant ninsori, pe arii restranse in regiunile nordice si in sudul extrem al tarii si cu totul izolat in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre -2 si 6 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade. in zonele joase local va fi ceata, asociata cu chiciura, mai ales dimineata si noaptea.

Citeste si Jurnalul!

UPDATE! Incendiul din Drumul Taberei: Femeia a fost omorata!... VIDEO! Un fost ofiter SRI s-a sinucis cu o pusca de vanatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x