Antena Căutare

Viata Alexandrei are un pret prea mare! Are nevoie de 25.000 de euro ca sa traiasca

De Mos Craciun, o tanara de 24 de ani, care odata visa la mai mult, nu-si doreste acum nimic altceva decat sa traiasca. Desi suna cumplit, viata ei are un pret: 25.000 de euro. Un pret pe care parintii ei nu si-l permit

Acum 4 ani, Alexandra, studenta la limbi straini, a aflat ca moartea este mai aproape decat si-ar fi imaginat vreodata. Medicii i-au descoperit o tumora pe creier si dupa doua operatii, nu i-au mai dat nicio sansa.

Am fost trimisa acasa mor in patul meu, dupa spusele lor fiind in metastaza”, spune fata.

In urma interventiilor, a ramas paralizata pe partea stanga si fara o buna bucata din craniu. Salvarea a venit de la o clinica din Istanbul. Tumora i-a fost extirpata, insa in locul ei a aparut un chist urias.

“Orice zdruncinatura puternica sau, doamne fereste, cazatura imi poate fi fatala”, afirma tanara.

Are un chist ce s-a dezvoltat la nivelul creierului si acesta determina o anumita compresiune asupra sistemului nervos.

Timpul a devenit acum cel mai mare dusman al Alexandrei. Tanara duce o lupta contracronometru. Fiecare zi, fiecare minut conteaza enorm pentru ea.

“Nu vreau sa renunt tocmai acuma, dupa atata efort si nu vreau sa ma sting pe ultima suta de metri”. Aceasta este cea mai mare dorinta a fetei.

Mama Alexandrei si-ar vinde si sufletul daca asta i-ar salva fiica de la moarte. A vrut sa renunte la apartamentul de doua camere, dar asta ar inseamna sa ajunga cu Alexandra in strada si oricum, banii n-ar ajunge. “Cand o vad pe ea, incerc sa ma tin puternica si probabil ca Dumnezeu ne sustine un pic, ma mai tranteste in genunchi, ma mai loveste un pic”, spune indurerata mama.

Impresionati de drama ei, oameni cu inima mare au incercat sa o ajute. Dar e nevoie de mai mult. Este crunt sa stii ca o suma de 25.000 de euro derizorie pentru unii, dar pentru mine uriasa, face diferenta intre viata si moarte.

Peisaj de basm! Balustrada falezei din Constanta, acoperita cu turturi de gheata... Combinatii delicioase, retete sanatoase! Cum sa mancam chibzuit in perioada sarbatorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x