Antena Căutare

Viața Mariei, o mamă de 24 de ani, un IAD pe PĂMÂNT! A fugit din casa soțului violent, dar nu a reușit să îl ia cu ea pe fiul ei

Bătăi crunte, ameninţări şi o teroare de nedescris. Aşa s-ar descrie în câteva cuvinte viaţa Mariei. Femeia de doar 24 de ani, a crezut că l-a apucat pe Dumnezeu de un picior atunci când l-a întâlnit pe cel care i-a devenit soţ.

Bătăi crunte, ameninţări şi o teroare de nedescris. Aşa s-ar descrie în câteva cuvinte viaţa Mariei. Femeia de doar 24 de ani, a crezut că l-a apucat pe Dumnezeu de un picior atunci când l-a întâlnit pe cel care i-a devenit soţ.

A văzut în el îngerul salvator, însă realitatea a lovit-o crunt! Acum şi-a luat fetiţa şi a fugit unde a văzut cu ochii! Dar jumătate din inimă a rămas cu băieţelul pe care n-a reuşit să-l salveze din casa soţului.

Retrăieşte o viaţa de infern. Varsă lacrimile căinţei, poartă povara suferinţei şi a conştiinţei care o apasă. O cheamă Maria. Mădălina. Ar fi fost mesianic să o cheme chiar Maria Magdalena. Maria Mădălina nu mai ştie care este cel mai mare păcat - să înduri necuratul sau să te supui poruncilor negre ca să supravieţuieşti, să îţi aperi viaţa dată de cel de Sus sau să îţi aperi pruncii.

„A inceput sa ma bata mult mai rau, sa ma terorizeze, sa ma ameninte cu cutitul, m-a si taiat”,a povestit tânăra.

Maria îşi simte trupul bătut, sufletul lovit din toate părţile. E prizoniera propriului soţ, e sclava bărbatului ei, care o obligă de ani de zile să îşi vândă trupul necunoscuţilor. El, cel care îi este soţ şi i-a jurat iubire în faţa Domnului.

Era un înger, dar s-a transformat în bestie

A pozat în înger, dar femeia spune că a descoperit îl el bestia. Serioja, bărbatul în acte al Mariei, ar vândut-o pe câţiva sloţi, el ar fi stabilit tarifele şi ar fi monitorizat acţiunile imorale ale Mariei. Pentru femeie, Valea Oltului e o Vale a plângerii sau mai degrabă a pângăririi. Maria nu mai e stapănă nici pe trupul, nici pe sufletul ei sfărâmat în mii de bucăţi! Simte că fiinţa ei a fost răstignită pe altarul păcatului, simte cum a ars pe rugul deşertăciunii.

Teroarea a continuat şi cănd a rămas însărcinată. „Ma ameninta si in ziua de azi ca vrea sa imi taie tendoanele, sa ma lase in carucior, ca vrea sa imi dea cu acid de baterie pe fata”, a povestit înlăcrimată Maria.

Pentru ea şi pentru băieţelul care rămas la soţ, Maria e hotărâtă să înceapă o nouă viaţă. O viaţă cum ar fi meritat să ducă orice femeie. Maria se simte la capătul puterilor. Nu ştie cui să se plângă, unde să fugă. Totul pare un labirint grotesc în care neputinţa şi cercul păcatelor o sufocă. Ar face orice să ia viaţa de la capăt. O viaţă fără bătăi, lacrimi şi compromisuri care parcă i-au însemnat ca un fier încins fiecare centrimetru din corp, fiecare gram de suflet.

REZULTATE BAC 2016 EDU.RO. Ce note au obținut elevii în fiecare județ... Va fierbe MERCURUL în TERMOMETRE! ANM a emis o atenţionare de caniculă! Care sunt zonele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x