Antena Căutare

Vicepresedintele PNL Buzau a murit intr-un accident rutier

Vicepresedintele organizatiei municipale Buzau a PNL, Florin Negru a murit luni, in urma unui accident in care au fost implicate trei masini si care s-a petrecut pe DN2, la iesirea din Buzau spre Ploiesti.

Potrivit comisarului-sef Marian Serbulea de la Serviciul Rutier al Politiei Judetene Buzau, citat de Mediafax, accidentul s-a produs dupa ce un barbat de 56 de ani din Buzau, aflat la volanul unui autoturism Dacia Nova, care circula dinspre Buzau spre Ploiesti, a vrut sa intoarca pe linie continua si nu s-a asigurat.

Autoturismul a fost lovit in plin de alte doua masini, un Opel si un Daewoo Matiz, iar in urma impactului soferul care a provocat accidentul si-a pierdut viata.

De asemenea, alte doua persoane, care se aflau in autoturismul Daewoo Matiz, au fost ranite. Barbatul decedat, Florin Negru, era vicepresedinte al organizatiei municipale Buzau a PNL.





Sursa: Jurnalul

Foto: Intact Images

De sarbatori nu se mai ridica masinile parcate ilegal in Sectorul 4... Ministerul Sanatatii primeste 10 milioane de franci elvetieni pentru pregatirea medicilor si asistentilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x