Antena Căutare

Vicepresedintele PNL Buzau, Faust Neagu, mort intr-un accident rutier

Faust Neagu, vicepresedintele PNL Buzau, si-a pierdut viata, aseara, intr-un grav accident rutier in care au mai fost implicate inca doua masini.

La intrarea in oras, politicianul se pare ca a incercat sa intoarca masina pe linia continua, si nici nu s-a asigurat. In secunda imediat urmatoare, autoturismul sau a fost lovit in plin de celelalte doua masini implicate in accident.

Accidentul s-a produs chiar in dreptul unui indicator amplasat la iesirea din Buzau, ce ii atentiona pe soferi sa nu se hazardeze in manevre riscante, doar de dragul de a ajunge mai repede la destinatie. Faust Neagu se indrepta spre Ploiesti, dar nu o depasire riscanta l-a facut sa incalce linia continua. Se pare ca a vrut sa se intoarca inapoi in oras pentru a mai rezolva cateva treburi.

Doua autoturisme au lovit in plin masina politicianului, care a fost aruncata pe marginea soselei. Cea de-a treia masina implicata in accident a ajuns si mai departe. A fost proiectata in camp unde a daramat un indicator rutier.

La fata locului au ajuns in scurt timp mai multe echipaje SMURD, cateva ambulante si politistii de la rutiera.

Pentru politician nu s-a mai putut face nimic. El a murit pe loc, in momentul impactului. Alti doi pasageri din masinile implicate in accident au fost transportate de urgenta la spital.

Faust Neagu avea 56 de ani si era vicepresedinte al Organizatiei Municipale Buzau a Partidului National Liberal din 2009. Din cauza accidentului, circulatia in zona a fost restrictionata mai bine de o ora, timp in care, pe ambele sensuri de mers, s-au format cozi de masini care au depasit 2 kilometri.


Constanta: bebelus, gasit mort intr-un tomberon... Otopeni: Cursa de Tel Aviv a aterizat in siguranta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x