Antena Căutare

Victima a scandalului din Deta: I-as omori pe toti. Mi-ar fi placut sa am un pistol sa-i impusc pe toti

Una din victimele scandalului de la Deta a declarat ca si-ar fi dorit sa aiba o arma in seara scandalului, astfel incat "sa-i omoare" pe rivalii sai. Victimele neaga in continuare ca ar fi fost inarmate in discoteca, in noaptea scandalului. Patronul localului din Deta confirma faptul ca victima nu era inarmata.

UPDATE! 22:06 Patronul localului in care a izbucnit conflictul din Deta povesteste despre scandalul respectiv

"Era in interior, da si era in apropierea pupitrului. In momentul in care a vazut ca se isca scandalul a intervenit si el sa-si protejeze sculele"


"In momentul in care a intrat, intr-adevar a creat panica, a strigat ceva in genul 'Va omor pe toti!'[...] In momentul in care a avut discutia cu ginerele meu in timp ce il pansa, nu avea pistol", a mai adaugat patronul clubului, referindu-se la Stefan Alexandru, una dintre persoanele vatamate.

Mi-ar fi placut. La ce mi-au facut, i-as fi omorat pe toti. Mi-ar fi placut sa am un pistol si sa-i impusc pe toti. Pe gunoaiele astea, pe animalele astea. (...) Macar daca era barbat adevarat sa vina sa se bata cu mine cu pumnul. Direct cu sabia m-a taiat si dupa aia au vrut sa ma bata


De cealalta parte, Calin Roman, fiul primarului din Deta si unul dintre presupusii agresori, a declarat ca inca se teme pentru viata sa si ca este amenintat in continuare de partile vatamate si de rudele acestora.

Mai mult decat atat, fiul primarului din Deta a precizat ca, in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand a avut loc conflictul, el si ceilalti suspecti au fost atacati cu "bate" de catre victime si ca una din partile vatamate avea un pistol pe care a incercat zece minunte sa il armeze.

Trei tineri au fost injunghiati, in urma unui conflict izbucnit, in noaptea de sambata spre duminica, pe o terasa din centrul localitatii Deta. Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din orasul Deta, Petru Roman (PDL). Si fratele acestuia, Calin Roman (27 de ani), a fost implicat in scandalul de la terasa din centrul orasului Deta.

In aceasta cauza sunt cercetati atat fiii primarului din Deta, cat si alte trei persoane. Patru dintre acestia au fost retinuti, iar Bogdan Roman este in continuare cautat.

Fiul cel mare al primarului este dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera. Pe numele acestuia, a fost emis mandat de arestare in lipsa pentru 30 de zile pe numele lui Bogdan Roman.

Luni seara, judecatoria Deta a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru fiul cel mic al primarului din localitate Calin Roman si pentru alti trei suspecti.

Sursa: Antena3

Doi barbati raniti in Capitala in urma unui conflict in care au fost trase focuri de arma... SMURD in fiecare judet din tara, pana la sfarsitul lui 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x