Căutare Live

Victor Piţurcă îi cere lui Vadim Tudor un milion de euro daune şi scuze publice

Un milion de euro şi scuze publice. Asta îi cere, în Instanţă, Victor Piţurcă lui Vadim Tudor pentru că l-ar fi jignit în mai multe publicaţii şi emisiuni TV. Tribunul nu se simte însă cu nimic vinovat

Un milion de euro şi scuze publice. Asta îi cere, în Instanţă, Victor Piţurcă lui Vadim Tudor pentru că l-ar fi jignit în mai multe publicaţii şi emisiuni TV. Tribunul nu se simte însă cu nimic vinovat.

Supărat pe declaraţiile şi materialele semnate de Vadim Tudor, selecţionerul României l-a acţionat în judecată şi cere o avere drept daună. Piţurcă n-a fost prezent la tribunal, dar şi-a trimis avocatul cu toate actele ataşate la dosar. Chiar dacă e cale lungă până la o decizie finală, Vadim Tudor nu se simte cu musca pe căciulă şi spune că îi va da antrenorului "un milion de... pumni".

Urmăriţi ediţia integrală a Observatorului pe AntenaPlay.ro

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Capitala a fost acoperită de zăpadă! 16 judeţe din sudul ţării sunt sub cod galben de ninsori şi viscol...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri