Antena Căutare

Victor Piturca va plati, lunar, aproape 9.000 de euro pensie alimentara!

Vica Blochina a inscris goluri in conturile lui Victor Piturca. Dupa mai multe lovituri de pedeapsa pentru selectioner, Vica a castigat meciul. Luna viitoare, antrenorul nationalei trebuie sa-i dea primii bani din pensia alimentara datorata copilului. Instanta l-a obligat sa dea 9.000 de euro lunar si 100.000 retroactiv.

De dimineata, la tribunal, Victor Piturca spera ca magistratii sa opreasca executarea sa silita. Doar ca judecata a avut alt deznodamant - antrenorul nationalei e obligat sa plateasca. In aprilie, asadar, trebuie sa verse primii bani.

De un an si jumatate se lupta Vica Blochina cu Victor Piturca in justitie. Ca el sa-l recunoasca pe Edan, baiatul lor si sa-i plateasca pensie alimentara.

Magistratii au fost clari. O parte din ce castiga Piti, 450.000 de euro pe an, doar de la Federatie, merg la copilul cu Vica Blochina. Mai exact, 8.900 de euro in fiecare luna si aproape 100.000 retroactiv.

Vica e convinsa ca selectionerului nu-i pasa de cel mic, desi surse apropiate lui sustin ca Piturca s-ar pregati sa-l recunoasca pe Edan si sa ceara custodie comuna.

Vica Blochina si Victor Piturca au fost 14 ani impreuna. A fost o dragoste ascunsa, urmata de o despartire dureroasa pentru fosta balerina. Si, acum, iata, de zeci de confruntari in sala de judecata.

foto: Intact Images

EXCLUSIV: Frica pazeste sutana! Preotii nu se leapada de masura BOR nici daca-i pici cu ceara... Cod galben de ploi, lapovite, ninsori si vant puternic, in toata tara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x