Antena Căutare

Victor Ponta: „Tragedia putea fi evitată!”

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleanţe şi solidaritate, sâmbătă, dintr-o şedinţă de urgenţă organizată la Guvern.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleanţe şi solidaritate, sâmbătă, dintr-o şedinţă de urgenţă organizată la Guvern.

Ponta a anunţat trei zile de doliu naţional, începând din 31 octombrie. „Din păcate, în mandatul acestui guvern este a doua oară când avem realmente o tragedie naţională, după accidentul din Muntenegru. Sunt convins că cel de aseară putea fi evitat, dar ne dăm seama întotdeauna după. În consecinţa, cred că este de datoria noastră ca să cinstim şi să arătăm respect celor care şi-au pierdut viaţa şi propun declararea zilelor de doliu naţional, în data de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie”, a spus Ponta.

Vezi mesajul premierului pe Antena 3.

Momentul în care a izbucnit focul în Club Colectiv a fost surprins în imagini! "Solistul a mulțumit publicului, apo... Declarație ȘOCANTĂ a unui spraviețuitor: „Nu a fost niciun spectacol pirotehnic!”...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x