Antena Căutare

Victor Ponta: „Tragedia putea fi evitată!”

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleanţe şi solidaritate, sâmbătă, dintr-o şedinţă de urgenţă organizată la Guvern.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleanţe şi solidaritate, sâmbătă, dintr-o şedinţă de urgenţă organizată la Guvern.

Ponta a anunţat trei zile de doliu naţional, începând din 31 octombrie. „Din păcate, în mandatul acestui guvern este a doua oară când avem realmente o tragedie naţională, după accidentul din Muntenegru. Sunt convins că cel de aseară putea fi evitat, dar ne dăm seama întotdeauna după. În consecinţa, cred că este de datoria noastră ca să cinstim şi să arătăm respect celor care şi-au pierdut viaţa şi propun declararea zilelor de doliu naţional, în data de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie”, a spus Ponta.

Vezi mesajul premierului pe Antena 3.

Momentul în care a izbucnit focul în Club Colectiv a fost surprins în imagini! "Solistul a mulțumit publicului, apo... Declarație ȘOCANTĂ a unui spraviețuitor: „Nu a fost niciun spectacol pirotehnic!”...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x