Antena Căutare

Victor Ponta: „Tragedia putea fi evitată!”

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleanţe şi solidaritate, sâmbătă, dintr-o şedinţă de urgenţă organizată la Guvern.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleanţe şi solidaritate, sâmbătă, dintr-o şedinţă de urgenţă organizată la Guvern.

Ponta a anunţat trei zile de doliu naţional, începând din 31 octombrie. „Din păcate, în mandatul acestui guvern este a doua oară când avem realmente o tragedie naţională, după accidentul din Muntenegru. Sunt convins că cel de aseară putea fi evitat, dar ne dăm seama întotdeauna după. În consecinţa, cred că este de datoria noastră ca să cinstim şi să arătăm respect celor care şi-au pierdut viaţa şi propun declararea zilelor de doliu naţional, în data de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie”, a spus Ponta.

Vezi mesajul premierului pe Antena 3.

Momentul în care a izbucnit focul în Club Colectiv a fost surprins în imagini! "Solistul a mulțumit publicului, apo... Declarație ȘOCANTĂ a unui spraviețuitor: „Nu a fost niciun spectacol pirotehnic!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x