Antena Căutare

Victor Spirescu, primul român care a "invadat" Marea Britanie, a murit într-un accident: "Acum câteva luni îmi spunea: Frate, n-am trăit degeaba!"

Victor Spirescu, bărbatul din județul Sibiu, primul român care a ajuns în 2014 în Marea Britanie imediat după ridicarea restricțiilor de muncă pentru români și bulgari, a murit într-un accident rutier.

Victor Spirescu, bărbatul din județul Sibiu, primul român care a ajuns în 2014 în Marea Britanie imediat după ridicarea restricțiilor de muncă pentru români și bulgari, a murit într-un accident rutier, informează publicația locală turnulsfatului.ro.

Bărbatul de 37 de ani trăia în Anglia încă din 2014 și urma să se căsătorească. Vestea morții sale a fost dată pe Facebook de unul din prietenii săi.

„Azi am pierdut un prieten drag mie si familiei mele ……a plecat mult prea repede dintre noi. În urma cu 3 luni îmi spunea <<Aditule nu am trăit degeaba am trăit viata la maxim>> Mai erau multe de făcut <<Vicor>>! Odihnește-te în pace Spirescu Victor! Condoleanțe familiei!”, este mesajul pe care unul din prietenii lui Victor, l-a postat pe rețeaua de socializare.

Bucureștean la origini, Victor Spirescu, înainte de plecarea în Anglia, s-a stabilit în satul Pelișor din Județul Sibiu. În anul 2014, bărbatul a atras ochii presei asupra sa după ce a ajuns în Regatul Unit al Marii Britanii, imediat după ce restricțiile de muncă pentru români și bulgari au fost ridicate, mai scrie turnulsfatului.ro.

Potrivit sursei citate, a fost singurul român care la 1 ianuarie 2014 a ajuns în Anglia, atunci când presa aștepta un val de români la aeroportul din Luton, Londra. Tânărul a fost întâmpinat atunci chiar de oficialități britanice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În această noapte, începe urgia! Echipe de intervenție, pregătite să intervină în zonele cu COD GALBEN... BREAKING NEWS. Vine URGIA albă. Anunțul făcut de meteorologi în urmă cu puține minute. Autoritățile se pregătesc de ce e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x