Antena Căutare

Videanu: “Nu o sa am niciun fel de rezerva sa dau afara 25% din personalul ministerului”

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a afirmat joi, intr-o conferinta de presa, ca nu va avea "niciun fel de rezerva" sa reduca numarul de angajati ai institutiei cu 25%, astfel incat cei care muncesc sa poata primi integral derepturile salariale

"Nu o sa am niciun fel de rezerva sa reduc personalul ministerului cu 25%, astfel incat cei care muncesc sa primeasca salariul integral, iar cei care nu muncesc sa-si caute de munca in alta parte", a afirmat Videanu.

El a adaugat ca, in primele cinci luni, in Ministerul Economiei s-au facut economii la cheltuielile cu salariile de 20% fata de nivelul bugetat, in timp ce comparativ cu ultimul trimestru al anului trecut reducerea acestor cheltuieli este de circa 32%.

Cifrele se refera la cele doua ministere care au format Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, respectiv Ministerul pentru IMM-uri si Ministerul Economiei si Comertului, a mai spus Videanu.

Sursa: jurnalul.ro

Romanii au restante la credite de 4 miliarde de lei... Au inceput inscrierile la liceu pentru elevii de clasa a VIII-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x