Antena Căutare

VIDEO! A inceput vanatoarea de capuse si in Bucuresti

In parcurile bucurestene a inceput vanatoarea de capuse. Oficialii de la Primaria Generala au trimis deratizatori in parcurile Bordei, Floreasca si Izvor.

Dupa Bucuresti, Craiova si Sibiu, acum e cod rosu de capuse si la Galati. Numai in ultimele zile, 21 de oameni au ajuns la spital de la bolile infectioase cu care s-au ales dupa muscaturi, dublu fata de numarul cazurilor inregistrate in ultimii 2 ani.

Inarmati cu tuburi de insecticide, angajatii firmei de dezinsectie au imprastiat pana tarziu in noapte cocktailul mortal pentru capuse. Ca sa nu existe riscul de intoxicari, operatiunea a inceput abia dupa ce parcurile s-au mai golit de oameni.

Nu toata lumea a renuntat usor la plimbarea de seara, in ciuda indicatoarelor de avertisment.

Actiunea de dezinsectie va continua si la noapte, cand vor fi tratate parcurile Carol si Cismigiu, urmand ca vineri sa fie stropite cu insecticid parcurile Circului si Herastrau.

In cazul in care ati fost muscat de o capusa, este recomandat sa consultati un medic. Pericolul este acum mai mare ca oricand. Temperaturile tot mai ridicate nu vor duce decat la o inmultire a parazitilor.




Foto:ziarelive.ro

VIDEO! Dan Cozma, eliberat de procurori la cateva ore dupa ce a fost retinut... Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat in apropiere de Brasov. Pilotul a scapat cu viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x