Antena Căutare

VIDEO! A murit profesorul Alexandru Pesamosca

Profesor Doctor Alexandru Pesamosca, unul dintre cei mai buni chirurgi pediatri din tara, s-a stins din viata la varsta de 81 de ani.





Alexandru Pesamosca a fost internat in 18 iunie la Spitalul Floreasca, pentru ca respira greu si avea o durere in piept. Echipajul SABI, trimis la Spitalul de Copii "Marie Curie", fost Budimex, a hotarat ca profesorul Pesamosca trebuie transportat de Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru investigatii complexe si tratament de specialitate.

Dupa evaluare el a fost internat in clinica de terapie intensiva, fiind necesara sustinerea functiei respiratorii.

Profesorul Pesamosca, desi un titan al medicinei romanesti, a fost scos la pensie fortat. De cativa ani era imobilizat la pat.

Din anul 1984, profesorul Pesamosca nu a mai iesit din Spitalul de Copii "Marie Curie". Cum nu a avut niciodata timp sa se ocupe de el si sa-si ia o casa, profesorul a fost lasat sa stea in spital.

El a muncit 60 de ani in Spitalul Budimex, ajutand zeci de mii de copii in stare foarte grava sa duca o viata normala.



Stire in curs de actualizare...

Jurnalul.ro


Perchezitii in Maramures, vizata o retea de traficanti de tigari... Sefa Companiei Nationale de Drumuri, Daniela Draghia, cercetata de ANI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x