Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

VIDEO! Accident rutier grav în judeţul Iaşi! O persoană a murit, după ce două autoturisme s-au lovit frontal: Copil de patru ani, în stare critică

Un accident deosebit de grav a avut loc azi noapte în județul Iași. Două autoturisme s-au izbit frontal, iar în urma incidentului au rezultat şase victime, printre care şi doi copii.

Un accident deosebit de grav a avut loc azi noapte în județul Iași. Două autoturisme s-au izbit frontal, iar în urma incidentului au rezultat şase victime, printre care şi doi copii, informează ziaruldeiasi.ro.

Conform primelor date ale poliţiei, șoferul vinovat a decedat în urma incidentului. Bărbatul avea în jur de 30 de ani, iar martorii prezenţi la faţa locului susţin că tânărul circula cu viteză foarte mare.

Din cele cinci persoane rănite, trei adulţi au fost duşi către Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sfântul Spiridon. Doi minori au fost direcţionaţi către Spitalul Sfânta Maria. O fetiţă de patru ani a fost în stop cardio-respirator. Ea a răspuns manevrelor de resuscitare. La locul accidentului au intervenit şase echipaje SMURD.

Recomandari