Antena Căutare

VIDEO! Andrei Lucinu Tinu, muscat de vipera

Andrei Lucinu Tinu a ajuns azi la Spitalul Floreasca din Capitala. Fiul regretatului Dumitru Tinu a fost muscat de o vipera, la ferma din judetul Giurgiu pe care acesta o manageriaza.


Andrei Tinu se afla in afara oricarui pericol, dar este tinut sub supraveghere medicala. I se administreaza perfuzii, pentru curatirea organismului.

"Veninul viperei cu corn este extrem de cautat in toata lumea, dar mai ales in Europa. Deşi periculos, putand fi letal pentru oameni, veninul viperei cu corn este extrem de folositor pentru industria farmaceutica. O viperã ammodytes produce anual aproximativ 1,5 grame de venin cristalizat, care, in funcþie de puritate, poate scoate din buzunarele eventualilor clienti sume cuprinse intre 500 şi 2.000 de euro, ajungandu-se uneori chiar şi la 2.500 - 3.000 de euro. Pe de altã parte, ingrijirea reptilelor nu este costisitoare", declara, in 2010, Andrei Iucinu.



Foto: Fin.ro

O femeie de 63 de ani din Bistrita a murit dupa ce a cazut intr-un put... VIDEO! Un director al unui furnizor de apa din Neamt s-a sinucis in fata familiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x