VIDEO! Arad: Un caine a salvat o batrana de la moarte

O femeie din Arad este in viata numai datorita unui caine. Batrana a fost la un pas sa-si gaseasca sfarsitul in apele Muresului, dar a fost salvata in ultima clipa de un patruped. Cainele si-a dat seama ca e ceva in neregula si a devenit extrem de agitat. Doar asa a observat stapanul sau ca cineva este in pericol.

Salvarea femeii nu ar fi fost posibila fara ajutorul lui Blacky. Stapanul sau il scosese la plimbare, numai ca de aceasta data cainele devenise extrem de agitat. El incerca de fapt sa-si avertizeze stapanul.

In spatele vegetatiei dese, omul a descoperit trupul unei batrane. Era in stare de soc, dar traia. Barbatul a sunat imediat la 112 si o patrula de jandarmi a fost prima care a ajuns la fata locului.

Batrana a fost dusa la serviciul de urgente, in stare de hipotermie, insa medicii au reusit sa o stabilizeze. Femeia va mai ramane sub supraveghere medicala cateva zile.

O ancheta va stabili cum a ajuns femeia in apele Muresului.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri